Godt nytt år!

For et år vi har hatt.

2017 har har vært et begivenhetsrikt år, med gode sportslige resultater og veldig mye aktivitet. Vi liker ikke ferier, egentlig, så vi er tilbake i aksjon allerede f.o.m. i dag. Kontoret er åpent som vanlig hver torsdag fra kl.17:00 - 18:30 (f.o.m. 11. januar), men vi kan nås på e-post fotball@furusetif.no øyeblikkelig.

Styremedlem Hege Ajer Petterson mottok sammen med Haugerud IFs leder, Dag Endal, hver sin sjekk fra Gjensidigestiftelsen.

Det blir moro å være med på videreutviklingen av klubben. Vi jobber fortsatt hardt med å bli en kvalitetsklubb, og vi har som mål å bli det i år.

Vi ble tildelt IKEAs Nabofond. (Foto: Caroline Bremer)

Hvordan gjør a-laget det i år? Følger J03 opp sin gode utvikling? Klarer Regnbuen å bli kretsmestere for tredje gang? Det er mange spørsmål som vi er spent på å få svar på i året som kommer.

Vi har etablert et enda bedre samarbeid med våre naboklubber. Her fra FLK 1-kurset vi gjennomførte sammen med Haugerud IF.

Vi går et spennende år i møte, og Furuset vil gjerne takke alle som har bidratt og som bidrar videre. Den uvurderlige innsatsen de frivillige legger inn i fotballgruppen er vi alle evige takknemlige for, alle med sentrale og viktige roller.

A-laget vårt ble både serie- og kretsmestere i 2017!

Vi vil også takke alle spillere, foresatte og samarbeidspartnere for en flott innsats!

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift