Bli støttemedlem i Furuset Ishockey IF i dag!

Som støttemedlem bidrar du til å opprettholde aktiviteten i klubben vår, og du får full stemmerett på årsmøtene! Vi oppfordrer ALLE foresatte til å melde seg inn – det er enkelt å registrere seg!

Furuset Ishockey IF er en klubb som baserer seg på frivillighet og dugnad. Ved å være støttemedlem, vil du bidra til å opprettholde aktiviteten i klubben vår, og til arbeidet med å videreutvikle oss både sportslig og administrativt. Dette er noe for deg som vil støtte klubben økonomisk og moralsk, uten å være aktiv utøver selv, eller være med i en av gruppene i klubben. Vi oppfordrer ALLE foresatte til å melde seg inn i tillegg til barna.


For kr. 100,- (2023) støtter du klubben i ditt hjerte, og du får også muligheten til å være med å påvirke det som skjer i klubben. Medlemskapet gir deg full stemmerett under årsmøtene, klubbens øverste organ. *) Årsmøtet 2022 avholdes mandag 27. februar 2023 kl. 18:00.

 

Det er enkelt å registrere seg i vårt innmeldingsskjema!

1. Klikk på lenken her: Innmeldingsskjema for støttemedlemmer, Furuset Ishockey

2. Velg "Jeg vil bli medlem"

3. Velg medlemstype "Støttemedlem Ishockey"

4. Legg inn alle opplysninger som kreves.

5. I løpet av noen dager vil du motta en betalingsforespørsel pålydende kr. 100,-  

 

På sosiale medier (Facebook, Instagram) og på vår hjemmeside, kan du holde deg orientert om hva som skjer i klubben! Mange av våre lag har Instagram-profiler hvor mye aktivitet blir publisert, og Skøyte- og hockeyskolen vår er på Facebook.

 

Vi setter stor pris på din støtte for at vi skal ha et godt tilbud til barn og unge i Furuset Ishockey!

Tusen takk til deg som vil være med å støtte oss!

 

*) Alle som har vært medlem av idrettslaget i minst én måned, fyller minst 15 år det kalenderåret årsmøtet avholdes, og har oppfylt sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget, har stemmerett.

0
Feed