Vellykket allidrettsskole på Furuset!

MyCall Allidrettsskole gikk av stabelen i uke 32, med 200 deltakere.

MyCall Allidrettsskole var et gratis aktivitetstilbud for gutter og jenter født i 2007 - 2009 som er glade i idrett. Allidrettsskolen var et samarbeidsprosjekt mellom idrettsklubbene Furuset Allidrett IF, Furuset Fotball IF, Furuset Tennis IF, Høybråten Basketballklubb og CDO Capoeira. Noen av særforbundene bidro også med kunnskap, trenere og utstyr, mens Oslo Idrettskrets og MyCall sikret at tilbudet kunne gis gratis for alle deltakere.

Kleyton fra CDO Capoeira og Torstein sparrer sammen!

Barna ble delt inn i 5 grupper etter kjønn og alder, som gjennom uken var gjennom tre økter innen hver idrett. Det var fast oppmøtetid i Furuset Forum (i håndballhallen) senest kl. 09:30. Alle øktene ble ledet av utdannende instruktører og profilerte spillere fra de ulike samarbeidsklubbene og deres forbund.

Trenere og instruktører fra CDO Capoeira, Furuset Allidrett IF, Furuset Fotball IF, Furuset Tennis IF og Høybråten Basketballklubb.

Gjennom uken bidro hjelpeinstruktører fra aktivitetsskolene Bryn, Tveita, Lutvann, Lindeberg, Jeriko, Haugen og Stovner. De var med på selve aktivitetene og fulgte barna rundt til øktene.

Marcus fra Furuset Tennis IF med gutta fra Bryn!

En stor takk rettes til MyCall og Oslo Idrettskrets! Uten deres økonomiske bidrag er ikke dette mulig å gjennomføre. En stor takk til alle idrettslagene som stiller opp med sin kompetanse, dere sørger for kvalitet og morsomme økter.

Dersom du vil starte med idrett, men ikke vet hvilke klubber som er i ditt nærmiljø. Ta kontakt med Furuset Allidrett IF ved å trykker HER, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi gleder oss allerede til neste år!

Vil du begynne med noen av idrettene vi hadde denne uken? Under ligger linker til alle idrettsklubbene som var med!

CDO Capoeira

Trykk her for link!

 

Furuset Allidrett IF

Trykk her for link!

Furuset Fotball IF

Trykk her for link!

Furuset Tennis IF

Trykk her for link!

Høybråten Basketballklubb

Trykk her for link!

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift