Velkommen til ny termin i tennisskolen

Påmelding til høstens kurs åpner fra 1.august.

 

Fra og med onsdag 1.august kan man melde på til høstterminen i tennisskolen. For påmelding sender man epost med fullt navn, fødselsdato, adresse, tlf nr, navn på foresatt og eventuell tidligere erfaring i tennis. Man kan også opplyse om man ønsker å delta i 1 eller 2 ganger i uken. (Dersom mail er sendt i løpet av sommeren kan det være lurt å sende denne på nytt etter 1.aug.) Påmelding sendes til epost: tennisskole@furusetif.no

Tidligere deltakere i tennisskolen som skal fortsette, også sende epost og melde seg på til ny termin, men det holder å skrive navn og antall treninger man ønsker. 

Oppstart for tennisskolen høsten 2018 er i uke 36, fra og med mandag 3.september. Terminen varer frem til uke 51.

Vi tilbyr kurs fra nybegynner til viderekommen i tennisskolen, alderen 6-19 år.

Kursene holdes etter Norges tennisforbunds Play and stay konsept, som fokuserer på mestring med tilpasset utstyr til nivå og alder.

Spillerne bruker røde, oransje eller grønne baller. Disse går saktere, noe som gjør det enklere å motta, treffe og styre ballen. Racketene er tilpasset alder og nivå og banestørrelsen er mindre. Spillet – og senere turneringsformater er også tilpasset slik at alle får spille mye og uten særlig fokus på hvem som vinner eller taper. Det viktigste er å mestre og utvikle seg.

På den måten lærer man teknikken enklere og progresjonen går raskere. Det bli gøy å spille når man mestrer og merker fremgang.

 

(Ved interesse for rekrutt- og konkurransegruppe som trener mer enn 2 ganger i uken, send mail til tennis@furusetif.no for mer infomasjon.)

 

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift