Fantastisk stemning i Bergen!

Furusets unifiedlag Regnbuen leverte en god innsats under Landsturneringen i september.

Regnbuen ankommer Bergen!

Fredag 7. september kl.07:00 om morgenen dro Regnbuen fra Furuset Forum med nesene vendt mot vestlandet og Landsturneringen 2018. Etter en fin reise og litt sightseeing dro vi på åpningskonserten.

Et folkehav av spillere på åpningskonserten på Torgallmenningen. (2.100 spillere og ledsagere.)

Etter en god middag var det diskotek med alle deltakerne, før man trakk seg tilbake til sine hotell. En god natts søvn må til før kampene starter, spesielt om de starter allerede kl.09:00. Men det var ikke noe problem for laget fra Groruddalen.

En blid gjeng før kampstart. PS. klokken er 07:30!

Det ble to tap første dag, mot Djerv 1919 og Hana - men smilene var fortsatt på! Etter lunsj på Brann stadion gikk turen tilbake på hotellet for å freshe seg opp litt. Lørdagens opplevelse av Bergen ble en tur opp til Fløyen.

Kelvin og Nanna heier fram laget!

Det manglet ikke på supportere langs sidelinjen!

Det var en glad gjeng som nettopp er ferdig med lørdagens kamper.

Etter turen i høyden var det klart for gallamiddag i selveste Grieghallen, med konsert etter desserten. Da ble det jaggu dansing igjen!

Dag to med kamper var en ordentlig morsom dag! Først ble det seier mot Tertnes og siste kamp holdt vi på å ta alle poengene fra regjerende mester Mjølner, vår klart beste kamp i Bergen. Men da alt krutt var ute ble de et nummer for sterke de siste fem minuttene, og sikret seg nok et mesterskap. 

Nanna vant garantert prisen for blideste jente i Bergen den helgen!

Det manglet ikke på samhold. Maria fra Mjølner syntes at det var tryggere hos gjengen fra Furuset, da hun måtte ut med skade.

Haran setter inn 3-1 mot Tertnes med hodet.

Furuset Fotball IF retter en enorm takk til Ragn-Sells som bidro til at denne turen i det hele tatt var mulig! Uten deres bidrag ville ikke laget vårt fått være med på den største opplevelsen Unified har å by på i Norge! Vi håper at samarbeidet kan fortsette, og kanskje vi sees i Trondheim i 2019...

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift