Spoortz - klubbens egen app!

I fremtiden vil medlemsfaktura og Forsikring-/Treningsavgift kun bli synlig i appen og kan betales direkte i appen og ikke sendes på sms eller epost som tidligere.

Første gang må dere klikke "glemt" passord og sette nytt passord for innlogging. Derfor betinger appen at det er lagt inn epostadresse på det enkelte medlem. Ta kontakt med din lagleder dersom du ikke kommer inn i appen.

 

Tips og triks.

Logget inn på app, men mangler ting

Etter at man har registrert seg kan man logge inn på appen. Før informasjon som chattgruppe, kontingent eller treningsavgift vises, må trener legge til spiller på aktuelt lag. 

Etter at et medlem er lagt til på at lag, tar det ca 1 uke før faktura blir synlig i appen.

Flere medlemmer i klubben på samme app/innlogging - Foreldrekonto

Dersom man er trener og har et barn i klubben, eller har flere barn i klubben, kan man knytte treneren/foresatte evt andre sammen med hverandre slik at man har alt av informasjon i samme app.

Dette betinger at alle er registrert i vårt system med epostadresse.

Trener må logge seg inn på furuset.no, og inn på administrer spiller og legg til personen på aktuelt medlem under foresatte.

Da kan foreldre / trener logge seg inn med sin egen epost/innlogging og alt vil da komme opp i samme app.

De foreldrene medlemmene som ikke er registrert kan gjøre dette via menyen over eller linken her.

Det anbefalles at man legger inn annen epost adresse på andre familiemedlemmer enn det man har selv dersom man skal lage foreldrekonto.

Medlem i flere klubber som benytter Spoortz

Lager spilleren samme passord på begge brukerne og legger inn samme e-post i begge klubbene skal begge klubbene dukke opp i appen.

Husstandsmoderasjon

For at systemet skal fange opp moderasjon må adresse og etternavn være lik på de som skal modereres.

Legge inn treninger og kamper

Kamper kommer inn i app automatisk via FIKS, men treningskaper og evt noen omberammede kamper må dere legge inn selv.

Treninger vil ikke automatisk bli lagt inn av klubben og trenere gjør dette selv enkelt via app

Gå inn på appen, under aktiviteter. Klikk + øverst i høyre hjørnet og velg arrangement. Fyll inn nødvendig informasjon, evt gjentagende hendelse og klikk opprett.

 

 

Nyheter og klubbarrangement fra hjemmesiden

Det er selvsagt laget en kobling til klubbens hjemmeside. Klubben og og de ulike lag/grupper velger selv hvilke nyheter og klubbarrangement fra hjemmesidene som skal publiseres i appen. Det er også superenkelt å publisere nyheter på hjemmesiden – rett fra appen.

I appen finner du din / husstandens idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Appen har selvsagt også relevant innhold fra hjemmesiden, NIF-godkjent medlemsregister med online medlemskort & betalingsstatus, samt profilering av klubbsponsorer.

App som løser hverdagsbehovene både for utøvere, foreldre, trener/lagleder, kasserer og klubbleder, klubbsponsorer. Spoortz er kun tilgjengelig for medlemmer som benytter det NIF-godkjente medlemsregisteret til Spoortz, og appen vet ved innlogging hvilken/hvilke klubber du tilhører og gir deg en personlig feed med innhold! Her er noen av funksjonene man får tilgang til:

- Dine eller husstandens aktiviteter som treninger, kamper, lags- og klubbarrangement
- Melde fra om du ikke kan stille der du er tatt ut i kamptropp
- Melde fra om du kommer på trening og se hvem som kommer
- Chat-funksjon med den/de du bør nå på klubb og lagsnivå
- Melde deg på lagets eller klubbens arrangement
- Online medlemskort med betalingsstatus
- Oversikt over utestående betalinger til klubben
- Nyhetsvegg fra klubbens/lagets hjemmeside
- Som trener eller klubbleder har man utvidet rettigheter som opprette/avlyse treninger, ta ut kamptropp, publisere nyheter og gi medlemstilbud fra sponsorer etc.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift