GRATULERER BJØRN FOSS OG RAGNVALD BRATZ

På årsmøtet til Furuset Idrettsforening ble det utdelt 3 hederspriser, to av dem til tennisgruppa. Les kortfattet begrunnelse i artikkelen.

BJØRN FOSS:

Helt siden 1993 har Bjørn stilt seg til rådighet for og deltatt i ulike aktiviteter til glede for FTIF.

Vi kan kort nevne:

  • Utført vakthold i hallen både på virkedager og i helgene .
  • Vært coach og støtte for hovedtrenerne i forbindelse med tennisskole for barn og ungdom
  • Deltatt på veteranlaget gjennom en årrekke
  • På frivillig basis utført istandsettelse og vedlikehold av våre utebaner før og under sesongen. Vært primus motor for å holde utebanen i Grorudveien 95 i hevd.
  • Vært styremedlem i FTIF siden 2002 og trer ut i år


Gjennom sitt behagelige vesen og imøtekommenhet har Bjørn vært og er, et verdifullt bidrag til drift av klubben og han nyter stor anseelse blant spillere, trenere og styrekolleger.

RAGNVALD BRATZ:

Ragnvald var som ung en habil tennisspiller og ivrig i hockey på lekeplassen i Grorudveien 95 på Furuset. Som gammel Furusetgutt har han vært involvert i Furuset Idrettsforening i mange år. Først som leder av supporterklubben i ishockey på 70 og 80-tallet. I denne perioden var han også i noen år lagleder for A-laget.

Gjennom sin jobb på Grorud Jernvarefabrikk var han med på å løse små og store utfordringer - både økonomisk og sosialt- for Furusets fremadstormende talenter. Ikke minst var han med på skaffe mange av guttene jobber, slik at de også kunne livnære seg i tillegg til å bli gode hockeyspillere. Furuset Idrettsforening har mye å takke Ragnvald og Grorud jernvarefabrikk for.

Ragnvald har siden 2010 vært leder av Furuset Tennis IF og skal selvfølgelig ha en god del av æren for at Furuset Tennis IF de siste årene har hatt en fantastisk sportslig utvikling. Han har også i denne perioden vært FTIF's representant i hovedstyret.

Takk for støtten!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift