Bli med i Stjerneserien!

Regnbuens unifiedlag i fotball ønsker nye spillere velkommen!

Regnbuen Unified stiller med lag i Stjerneserien, i både 5er- og 3er-klassene. Vi ønsker selvsagt flere lagkamerater, både menn og kvinner. Regnbuen tar imot nye spillere gjennom hele året, og utøvere med ulike funksjonsvariasjoner skal alltid føle seg velkommen i Furuset Idrettsforening.

 

Lagene er en del av Furuset Idrettsforening sitt tilbud om fotball for mennesker med ulike former av funksjonsvariasjoner. Vi ønsker flere spillere - uavhengig av kjønn. Vi trener fast hver onsdag kl.16:00 - 16:55 i håndballhallen på Furuset Forum. (På sommeren og våren trener vi på sletta mellom Furuset Forum og Furuset skole.)

Laget spiller i Stjerneserien, som er NFF Oslo/Akershus sitt serietilbud for spillere med funksjonsvariasjoner. En av disse rundene holdes hos oss på Furuset stadion. Stjerneserien har fokus på mestringsfølelsen, det sosiale og gleden av bevegelse/idrett. I tillegg er laget med på Landsturneringen, som er Norges største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt fotball (og håndball) med ca. 1500 deltakere hvert år.

 

Så ønsker du, eller noen du kjenner, å starte med fotball hos oss, kontakt oss på mailen til Tobias (trener) tobias@furuset.no eller send en sms til 48363611.

 

Gjør det samme dersom du ønsker å bidra rundt denne glade gjengen! Vi trenger frivillige til flere oppgaver, som f.eks. kjøring til kamper og heiagjeng!

0
Feed