Ung i Forum

Klubben er delt opp i junior og ungdom 6-12 år og 13-18 år.

På klubben tilbys ulike aktiviteter som biljard, bordtennis, Air Hockey, fussballspill, PlayStation, spillaktiviteter og konkurranser. Her kan man også kose seg med blant annet kamper på storskjerm, Wii og få seg en matbit i kafeen vår.

Våre ungdomsledere og instruktører er unge mennesker fra ulike miljø i Bydel Alna. Samtlige har flere års erfaring fra Alnaskolen for unge ledere. Noen er i ferd med   skaffe seg en utdannelse, andre er i full jobb på dagtid, og fellesnevneren er at de har lyst til å arbeide med ungdom.

I og med at mange av instruktørene våre har roller som trenere og ledere i de andre alliansene innenfor foreningen, er det enklere for de som vil delta i organisert idrett å ta steget over.

Tilbudene våre i helgene er et ledd i å bruke idrett som metode og Furuset Forum som lokal møteplass. Vi har søkelys på glede, mestring, ansvarliggjøring og god selvfølelse.

Jenter og gutter deltar i nesten like stor grad på aktivitetene. Dette viser at foreldrene er trygge på tilbudet, og foreldre eller foresatte er alltid velkomne våre til aktiviteter.

Ordinære åpningstider

Fredag - Junior

1730-1930

Fredag - Ungdom

1930-2230

 

Kontaktperson

Vår kontaktperson: Nahom Jonas, tlf. 454 50 199

E-post: nahom.jonas@furuset.no