SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE FOR BARN

(JENTER OG GUTTER FRA 4 ÅR OG OPPOVER)

Hver høst og vår arrangerer vi vår tradisjonsrike og populære skøyte- og hockeyskole i Furuset Forum.

Barna trenger ingen ferdigheter for å melde seg på. Våre dyktige instruktører hjelper alle barn, fra helt nybegynnere til de som allerede har litt erfaring og viser bra ferdigheter. Barn på øverste nivå og som ønsker det, vil etter hvert bli en del av aldersbestemte lag.

Barna blir plassert i grupper/nivåer som passer for dem, og vi har fokus på positive opplevelser, mestring og idrettsglede.

Skøyte- og hockeyskolen er en flott arena for barn, der de kan utvikle sine ferdigheter på isen. Mestringsfølelsen som skaper et godt selvbilde, er stor i hockey, sammenlignet med mange andre idretter. Ishockeysporten er best på motorikk, koordinasjonsutvikling og balansetrening – les gjerne artikkelen «Best for barn» på Aftenposten.no

 

Vi planlegger oppstart lørdag 28. august, og i hele september kan barna prøve skøyte- og hockeyskolen gratis, mot at de registreres i PÅMELDINGSKJEMA.

Fra 1.oktober 2021 må deltagere ta et valg, om de vil fortsette å betale sesongavgift/medlemskontingent, eller slutte.

 

Siden er under oppdatering, men under finner dere noen vedlegg fra tidligere sesonger. Mye av informasjonen er den samme, men det vil komme oppdaterte versjoner (22.08.2021)

Påmelding

Link til påmelding - her!

Fyll ut skjema, og send inn – så holder vi kontakten!

Nærmere informasjon rundt oppstart, kommer i Spond eller pr. e-post.

Ved spørsmål, kontakt oss på pamelding@furusetishockey.no

Sesongavgift (2021/22)

Skøyte- og hockeyskolen koster kr. 600,- for en (1) gang pr. uke i perioden oktober til mars.

Søsken-moderasjon på skole-avgift: kr. 100,-.

Dvs. søsken nummer 2, 3 osv., betaler kr. 500,-

Medlemskontigent

For å kunne delta på en aktivitet i regi av klubben, må du være medlem. Medlemskontingenten er på kr. 250,- for alle, og gjelder fra den dagen man melder seg inn, og ut kalenderåret. (Et medlemskapsår starter fra 1. januar til 31. desember).

Treningstider

En treningsøkt varer i ca. 45 min.

Lørdag formiddag

Istid, JENTE-gruppe - kl. 09:00-09:45 - Oppmøte kl. 08:30

Istid, gruppe A - kl. 10:00-10:45 - Oppmøte kl. 09:40

Istid gruppe B - kl. 11:00-11:45 - Oppmøte kl. 10:40

Vi bruker en app som heter Spond (App Store, Google Play). Der vil treningstidene våre ligge, og man kan huke av om man kommer eller ikke. Her vil man også få viktig informasjon til foresatte og barn angående skolen. I tillegg er det enkelt å ta kontakt med arrangørene dersom man f.eks. har spørsmål.

Treningstider

Hvilket utstyr trenger et barn for å begynne på skøyteskolen?

Til å begynne med, trenger ditt barn følgende:

  • Sykkel/alpinhjelm har de fleste hjemme. Vi har utlåns-ishockeyhjelmer som har gitter for å beskytte ansikt. Hjelmene har forskjellige størrelser, og kan justeres etter barnets hode. Har dere behov for å låne hjelm, må dere være tidlig ute, slik at dere får gjort dette før treningen starter.
  • Varmedress, eller tilsvarende slike som de bruker i barnehage, eller annet tøy som ikke trekker fuktighet.
  • Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull-votter henger fast i isen)
  • Skøyter (alle typer skøyter er ok for de første gangene). Hvis dere skal kjøpe nye skøyter, så velg hockeyskøyter med snøring. Dersom barna ikke har egne skøyter, kan dere låne det av oss.

NB! Hansker er MINST like viktig som hjelm.

Isen er våt/kald, og skøyter kan være skarpe. Vi ønsker jo at opplevelsen hos oss skal være god. Ettersom aktivitetene innebærer mye kryping, og litt knall og fall, er hansker/votter veldig viktig.

Photo gallery