SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE FOR GUTTER OG JENTER

(FRA 4 ÅR OG OPPOVER)

 

Hver høst og vår arrangerer vi vår tradisjonsrike og populære skøyte- og hockeyskole i Furuset Forum. 

Kanskje det ikke er kultur for skøyting eller hockey i familien? Kanskje barnet ditt ikke har fått mulighet til å prøve skøyting gjennom barnehagen eller skolen?

Det betyr ingenting! Vi lærer barna skøyting på 1-2-3, og de vil elske det! Barna trenger ingen ferdigheter for å melde seg på. Våre dyktige instruktører hjelper alle barn, fra helt nybegynnere til de som allerede har litt erfaring og viser bra ferdigheter. Barn på øverste nivå og som ønsker det, vil etter hvert bli en del av aldersbestemte lag.

Barna blir plassert i grupper/nivåer som passer for dem, og vi har fokus på positive opplevelser, mestring og idrettsglede.

MELD PÅ DITT BARN NÅ!

Vi tar imot påmeldinger under hele sesongen, men med tidlig oppstart, vil barna komme raskere frem til neste nivågruppe.

Skøyte- og hockeyskolen er en flott arena for barn, der de kan utvikle sine ferdigheter på isen. Mestringsfølelsen som skaper et godt selvbilde, er stor i hockey, sammenlignet med mange andre idretter. Ishockeysporten er best på motorikk, koordinasjonsutvikling og balansetrening – les gjerne artikkelen «Best for barn» på Aftenposten.no

Se nedenfor for mere informasjon og påmelding, eller ta kontakt på skoyteskole@furuset.no

JENTE SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE

FOR JENTER

(PASSER BEST FOR JENTER FRA 4 ÅR OG OPPOVER)

JENTENYHET!

Med Kari Fjellhammer som hovedtrener, startet vi opp med egen JENTE skøyte- og hockeyskole høsten 2021. Over 100 jenter fra 4 år og oppover, fordelt etter alder og nivå, deltok sesongen 21/22 - og DET BLE EN SUKSESS! Flere av jentene trente barmark etter at isen ble tatt, og mange fortsatte med ishockey høsten 2022. Vi har plass til flere jenter, og gleder oss til å starte opp igjen lørdag 2. september 2023. 

HER ER DET PLASS TIL ALLE JENTER! Fra nybegynnere til de som allerede kan gå på skøyter, og de som allerede er godt i gang med trening med kølle og puck. Jentene blir delt inn i grupper/nivåer som passer for dem, og Kari Fjellhammer med sine assistenttrenere (jenter) sørger for at alle får tilpasset treningsopplegg, og etterhvert kan man bli med på lagstreningene til f.eks. JU07, JU09,  JU11 eller JU13.

MELD JENTENE PÅ NÅ! 

Vi tar imot påmeldinger under hele sesongen, men med tidlig oppstart, vil barna komme raskere frem til neste nivågruppe.

Har du spørsmål vedr. vår JENTE Skøyte- og hockeyskole eller vår jentesatsing generelt?

Kontakt oss på jentehockey@furuset.no

"Rihaab (10) er den del av en suksesshistorie - Trodde ikke jeg skulle klare det"

 

 

 

PÅMELDINGen til sesongen 2023/24 er åpen!

SIKRE DEG PLASS, OG MELD PÅ I DAG!

skøyte- og hockeyskolen STARTER OPP lørdag 2. september 2023, MEN VI TAR IMOT PÅMELDINGER UNDER HELE SESONGEN.

 

Som nybegynner eller med lite skøyteerfaring, starter man alltid i en nybegynner-gruppe hos oss. Med tidlig oppstart, vil barnet komme seg raskere frem til neste nivågruppe, og med tidlig påmelding, sikrer du plass til ditt barn.

 

Høstsemesteret 2023

- starter lørdag 2. september 2023, og går frem til jul.

Vårsemesteret 2024

- starter lørdag 6. januar 2024, og går frem mot påske.

Oppstart av vår JENTE Skøyte- og hockeskole 21/22 var en suksess, og Kari Fjellhammer fortsetter som hoveedtrener for jente-gruppa. 

VI OPPFORDRER ALLE JENTENE TIL Å MELDE SEG PÅ HER!

(For alle nivåer, deles inn i mindre grupper etter nivå og alder).

Har du spørsmål til vår jentesatsing, ta kontakt på jentehockey@furuset.no

 

 

 

TRYKK HER, FOR PÅMELDING

Nærmere informasjon rundt oppstart, kommer i Spond. 

Dersom man er usikker på om dette er noe for barnet, er det anledning til å delta på prøvetime før barnet meldes på. Ønsker du prøvetime til barnet ditt, kan du registrere barnet via denne lenken: PRØVETIME Skøyte- og hockeyskolen 23/24.

HAR DU SPØRSMÅL?

Kontakt oss på skoyteskole@furuset.no

Gjelder det vår JENTE Skøyte- og hockeyskole, kontakt oss på jentehockey@furuset.no

Sesongavgift (2023/24)

Kr. 300, - pr. semester, trening lørdag formiddag (1 dag i uken)

Avgiften inkluderer medlemskontingent og NIF sin barneforsikringsordning *)

Sesongavgift betales ved påmelding.

*) Det forutsettes at man bekrefter sitt medlemskap i Furuset Ishockey IF/Furuset Idrettsforening,  og verifiserer personopplysninger i NIF (Norges Idrettsforbund). 

Utfyllende informasjon "Bekrefte medlemskap"

Alle barn under 13 år vil ved innmelding i et idrettslag bli forsikret gjennom barneidrettsforsikringen. For å benytte seg av forsikringen som følger av medlemskapet, er det nødvendig at medlemmet er entydig identifisert med fødselsnummer. Det samme gjelder for barn over 13 år, men da er forsikringen knyttet til en lisens.

Medlemskontigent

For å kunne delta på en aktivitet i regi av klubben, må du være medlem i Furuset Ishockey IF. Medlemskontingenten er inkludert i sesongavgiften.

Vi deler sesongen 2023/24 inn i 2 semestre:

Høstsemesteret 2023

starter lørdag 2. september 2023, og går frem til jul.

Vårsemesteret 2024

starter lørdag 6. januar 2024, og går frem mot påske..

Treningstider

JENTE SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE

Lørdager kl. 09:00-10:00 (istid)

Alle nivåer, deles inn i mindre grupper

 

SKØYTE- OG HOCKEYSKOLEN (både gutter og jenter)

Lørdager - en treningsøkt varer i ca. 45 min. i perioden kl. 10:00-11:50

Nybegynner (nivå 1): ingen eller litt erfaring på skøyter

Litt øvet (nivå 2): litt øvet/klarer seg alene på isen

HOCKEYSKOLE (nivå 3) kl. 11:00-11:50: her må barnet kunne gå på skøyter, og treningen er rettet mot ishockey med skøyte- og kølletrening.

 

Vi bruker app'en Spond (App Store, Google Play), og invitasjon til trening og treningstider vil komme der. Foresatte må bekrefte eller avslå trening forløpende. Furuset Ishockey bruker Spond Club for kommunikasjon, så viktig informasjon til foresatte og barn angående skolen, vil dere finne der. I tillegg er det enkelt for foresatte å ta kontakt med arrangørene, dersom man f.eks. har spørsmål.

 

NB! Vi tar forbehold om endring av klokkeslett, og at enkelte dager kan innstilles pga. annen aktivitet på isen. Informasjon om dette blir lagt ut i Spond, og eventuelt på vår Facebook side Furuset Skøyte- og hockeyskole/hjemmeside.

UTSTYR?

Hvilket utstyr trenger et barn for å begynne på skøyteskolen?

Utstyrsguide til ishockey

Til å begynne med, trenger ditt barn følgende:

  • Hjelm (sykkelhjelm fungerer bra i starten). Vi har utlåns-ishockeyhjelmer som har gitter for å beskytte ansikt. Hjelmene har forskjellige størrelser, og kan justeres etter barnets hode. Har dere behov for å låne hjelm, må dere være tidlig ute, slik at dere får gjort dette før treningen starter.
  • Varmedress, eller tilsvarende slike som de bruker i barnehage, eller annet tøy som ikke trekker fuktighet.
  • Hansker/votter som ikke trekker fuktighet (ull-votter henger fast i isen)
  • Skøyter (alle typer skøyter er ok for de første gangene). Hvis dere skal kjøpe nye skøyter, så velg hockeyskøyter med snøring. Dersom barna ikke har egne skøyter, kan dere låne det av oss.

NB! Hansker er MINST like viktig som hjelm.

Isen er våt/kald, og skøyter kan være skarpe. Vi ønsker jo at opplevelsen hos oss skal være god. Ettersom aktivitetene innebærer mye kryping, og litt knall og fall, er hansker/votter veldig viktig.

Photo gallery