De to Osloklubbene forlenger samarbeidsavtalen

Klubbene har allerede i noen sesonger hatt en samarbeidsavtale og det re-signeres nå en parallell samarbeidsavtale for sesongen 22/23 mellom Furuset Elites a-lag i 1 divisjon og Grüners a-lag i Eliteserien. Samarbeidsavtalen vil i hovedsak rette seg mot spillere som ligger i sjiktet mellom de to divisjonene.

«Det er en svært utfordrende konkurranse mot VIF og MS iforhold til å etablere et eget U20-juniorlag for rekruttering til vårt seniorlag. Vi har derfor posisjonert oss til å være et utviklingslag for unge ambisiøse spillere fra hele Stor-Oslo. Det å ha en samarbeidsklubb i 1 divisjon er veldig positivt med tanke på at vi kan presentere et utvidet tilbud. Begge klubbene fokuserer mye på utvikling av unge spillere og dette bredder tilbudet begge klubber kan tilby spillerne. Begge trenerteamene, med hhv Kenneth Larsen i Furuset og Morten Elverud i Grüner, skal jobbe tett sammen for å få mest ut av spillerne vi samlet har. En avtale med mulighet til å ha en enkel spillerflyt mellom hverandre er en stor fordel», sier daglig leder i Grüner Ishockey, Trond-Erik Larsen.

 

Grüner er en tradisjonsrik klubb i norsk ishockey og var en av klubbene som stiftet Norges Ishockeyforbund i 1934. Klubbens a-lag har deltatt i seriespill siden 1934, varierende mellom eliteserie og 4. divisjon. Siden 2000 har a-laget spilt i 1 divisjon og de siste 3 sesongene i Eliteserien. Klubben har en sunn økonomisk drift med en solid egenkapital. Klubben har heltidsansatt daglig leder og er i startprosess med å ansette en markedsressurs. 

 

«Med å ha et samarbeid med Grüner vil våre spillere i Furuset ha muligheten til å prøve seg i Fjordkraftligaen. Både Grüner og Furuset har gode trenere med utvikling av spillere i fokus. Dette samarbeidet har over de siste årene gitt flere av spillerne fra Furuset muligheten til å vise seg frem i Fjordkraftligaen, og vi er glade for at dette samarbeidet forlenges». Anders Moe Kristiansen, Furuset Ishockey.

 

Grüner Ishockey Trond-Erik Larsen 90 10 22 31

Furuset Ishockey Elite Kenneth Larsen 46 63 61 44

0
Feed