Første- OG tredjeplass i sesongens andre turnering!

I helga ble andre runde av Ultimateserien arrangert i Fjellhamarhallen i Lørenskog, av Pancake – Lørenskog frisbeeklubb.

Brickers, som er Furuset IF sitt ultimate frisbeelag, kunne for første gang stille med to lag til en turnering, og totalt 18 spillere. Og de reiste til Lørenskog med høye ambisjoner, spesielt etter å ha vunnet den første runden i serien.

Begge lag åpnet turneringen meget godt og vant sine grupper. Etter tøffe kvartfinaler for begge lag så spilte de i hver sin semifinale, hvor førstelaget vant mens andrelaget tapte sine semifinaler. Dermed ble det ingen helblå finale. Det la allikevel ingen demper på stemningen da begge lagene viste styrke og vant både bronsefinalen og gullfinalen. Brickers er veldig stolte og fornøyde over en så god prestasjon. Og spesielt over at begge lagene havnet på pallen denne gangen! Dette gjør at Brickers leder Ultimateserien sammenlagt etter 2 av 4 spilte runder. Neste runde spilles i Bergen i februar, og arrangeres av Bergen studentidrettslag. Vi gleder oss allerede!

Vi er alltid interessert i nye spillere i Brickers, og hører gjerne fra deg dersom du synes dette er noe som kan virke spennende. Ta gjerne kontakt på brickers@furuset.no for mer informasjon.  

 

Følg oss gjerne på Instagram (@brickers.ultimate.frisbee) og på Facebook!

0
Feed