FURUSET FORLENGER MED TRENER ERIK WALLACE!

Vi er glade for å kunngjøre at Furuset Ishockey nå signerer ny avtale med Erik Wallace Johansen som hovedtrener U15 for sesongen 2023/24.

Furuset Ishockey fortsetter sitt utviklingsarbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot sesongen 2023/24. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen, med over 500 aktive medlemmer hvorav omkring 100 jenter. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Vi er glade for å kunngjøre at Furuset Ishockey nå signerer ny avtale med Erik Wallace Johansen som hovedtrener U15 for sesongen 2023/24. Erik har gjort en solid jobb med laget og spillerne i forrige sesong. 2009 laget spiller også i A serien den kommende sesongen. Erik er tvers gjennom en ekte Furuset gutt og har vært tilknyttet klubben gjennom flere år både som spiller og trener. Erik har en lang og solid spillererfaring fra elitenivå i Norge for flere klubber, landslagserfaring samt som juniorspiller i Brynäs i Sverige. I sin tid også aktuell for spill i USA. Han har også opparbeidet seg god erfaring som trener og er godt skolert gjennom NIHF. Erik er en seriøs, kompetent og ikke minst behagelig person som setter individet og utvikling høyt på agendaen.

 

Morten Haglund, Sportssjef uttaler: «I Erik har vi en skolert og god hockeytrener med flotte personlige egenskaper. Han er spesielt dyktig på oppfølging og moderne teknisk fokus/trening, som er helt avgjørende for fremtidens hockeyspillere. Vi gleder oss til å se utviklingen av laget i ny sesong.»

 

Styremedlem med ansvar sport, Lars Erik Norum, uttaler: «Med Erik får vi en sterk kontinuitetsbærer. Han er faglig veldig kompetent, detaljorientert og innehar en personlighet som virker positivt på sine omgivelser. Vi mener Erik er rett person til å videreføre den sterke utviklingen som er i vår 2009 gruppe.»

 

2009 gruppa ønsker seg flere ambisiøse og hardtarbeidende spillere,  og har ambisjon om å kunne stille både et lag i A serien og et 2. lag. Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og på 2009, så ta kontakt med hovedtrener Erik Wallace på telefon 990 27877, Lars Erik Norum på telefon 920 66376 eller lagleder Kristoffer Søgaard på telefon 932 15973.

 

0
Feed