FURUSET FORLENGER MED TRENER ESPEN STENSRUD!

Det er en glede for Furuset Ishockey å kunngjøre at vi nå signerer ny avtale med Espen Stensrud som hovedtrener U16 for sesongen 2023/2024.

Furuset Ishockey fortsetter sitt utviklingsarbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot sesongen 2023/24. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen, med over 500 aktive medlemmer hvorav omkring 100 jenter. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Det er en glede for Furuset Ishockey å kunngjøre at vi nå signerer ny avtale med Espen Stensrud som hovedtrener U16 for sesongen 2023/2024. Dette er en bekreftelse på den gode jobben han har lagt ned med U15 laget i forrige sesong, og langsiktigheten vi ønsker. Espen er en tvers gjennom seriøs og kompetent hockeyperson med lang erfaring både som spiller og trener. Han representerer gode verdier, grundighet og seriøsitet i all sin fremferd.

 

Morten Haglund, Sportssjef uttaler: «Espen er en kompetent hockeytrener som har egenskaper vi ønsker oss i Furuset. Det skal bli spennende å se hvordan han og laget fortsetter utviklingen i neste sesong»

 

Styremedlem med ansvar sport, Lars Erik Norum, uttaler: «Espen har vist oss i Furuset at han innehar de kvaliteter vi ønsker i en trener i ungdomshockeyen. Han har egenskaper både faglig og menneskelig som er svært gode. Vi gleder oss til å samarbeide med Espen i den nye sesongen.»

 

Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og U16, så ta kontakt med trener Espen Stensrud på telefon 407 20 599,  eller sportssjef Morten Haglund på sportssjef@furuset.no.

0
Feed