Furuset Futsalcup er tilbake!

Også i år inviteres jenter i alderen 13 - 19 år til Furuset Forum for å spille futsal.

I høst inviterer vi alle jenter i alderen 13-19 år til ny runde av Furuset Futsalcup. Dette er en lavterskelturnering som går over fire lørdager i Furuset Forum. Vi legger opp til morsomme dager med futsal og pauseunderholdning, og inviterer både nåværende og nye futsal- og fotballspillere til å delta.

 

Klubber melder på sine lag, og vi anbefaler spesielt å bruke Furuset Futsalcup som en rekrutteringsarena. Man velger selv om man vil melde seg på alle fire lørdagene, eller kun en av dem.

 

Furuset Futsalcup ble arrangert for første gang i fjor, og mange nye jenter fikk prøvd seg i futsal. Takket være god støtte fra Serieforeningen for futsal og NFF så er denne cupen mulig!

 

Informasjon om turneringen
Spilldager

  • 22. oktober (påmeldingsfrist 10. oktober)
  • 26. november (påmeldingsfrist 14. november)
  • 21. januar (påmeldingsfrist 9. januar)
  • 4. februar (påmeldingsfrist 23. januar)

Alle kampene spilles i Furuset Forum.

 

Klasseinndeling

Klasse A: jenter 13-15 år
Klasse B: jenter 15-17 år
Klasse C: jenter 17-19 år
Spilleform

Alle klasser spiller med klassiske futsalregler, dvs. 4 utespillere og 1 keeper på banen. Vi spiller med innspark, ikke innkast. Keeper må kaste ballen etter den har vært over dødlinjen. Leggskinn er påbudt. 

Kampene spilles i 1x10 min.

Vi spiller med en maratontabell. Det betyr at vi spiller med en flytende tabell som først kårer vinnere da alle fire turneringer er ferdigspilt. Vi kårer og premierer vinnerlagene og den beste spilleren i hver klasse. 

 

Påmelding

Jenter 13-19 år som spiller fotball eller futsal i klubb melder seg på via klubben. Jenter som ikke deltar i organisert fotballaktivitet i bydel Alna og nærliggende bydeler kan melde seg inn via sin lokale ungdomsklubb, som vil hjelpe dem inn i sitt lokale idrettslag. Man kan også ta direkte kontakt med sin lokale fotballklubb. 

Lagene melder seg på ved at klubb melder på via FIKS. Husk å velge alderskategori og ønsket spilldato. Dersom man ønsker å delta på alle spilldagene må man melde seg på hver enkelt spilldato.

Pris for deltagelse er 100kr per lag.

 

Dommere

Det legges stor vekt på at det skal tilrettelegges slik at også dommerne trives under turneringene. Vi er selvsagt avhengige av at våre dyktige dommere bidrar, og vi henstiller til klubbene om at de gir oss beskjed om klubben kan stille med dommere. Disse vil bli tatt hånd om på beste måte.

 

Henvendelser

Dersom du har spørsmål vedrørende turneringene eller påmelding, ta kontakt med sportslig leder i Furuset Idrettsforening, Kent-Rune Grande-Johnsen, på e-post eller telefon 953 399 55.

0
Feed