FURUSET ISHOCKEY FORLENGER MED OLIVER VERNER CARLSSON

Furuset Ishockey signerer en forlengelse av avtale med Oliver Verner Carlsson. Oliver kom til Furuset før forrige sesong og har hatt ansvaret for barnehockeyavdelingen i klubben.

Furuset Ishockey fortsetter sitt utviklingsarbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot sesongen 2023/24. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen, med over 500 aktive medlemmer hvorav omkring 100 jenter. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Furuset Ishockey signerer en forlengelse av avtale med Oliver Verner Carlsson. Oliver kom til Furuset før forrige sesong og har hatt ansvaret for barnehockeyavdelingen i klubben. For oss er satsingen på barnehockey svært sentralt. Skal vi sikre at klubben utvikler seg i riktig retning må struktur og organisering fra skøyte/hockeyskole og opp til og med U13 settes i skikkelig system og struktur.

 

Oliver vil inneha formelt stillingen som spillerutvikler barnehockey. Dette er et stort ansvar, og innbefatter treneroppgaver, sportslig opplegg samt koordinering av alle trenere i barnehockeyen. Han har god spillererfaring fra Norge og Sverige, samt har Trener 3 utdannelse fra NIHF. Oliver er også kåret til årets grasrottrener i Norge.

 

Sportssjef Morten Haglund uttaler: «Oliver er helt rett mann for oss videre. Han har meget god kompetanse, er genuint opptatt av utvikling av barn og har en veldig fin personlighet»

 

Styremedlem med ansvar sport, Lars Erik Norum, uttaler: «Gjennom sitt arbeid i Furuset i forrige sesong så erfarte vi Olivers kapasitet. Han er en skikkelig hockeyperson og viste oss både faglig og menneskelig at han er viktig for vår klubb og utviklingen av barna»

0
Feed