FURUSET ISHOCKEY FORLENGER MED SUSANNE DAHL STRAND

Furuset Ishockey signerer en forlengelse av avtale med hovedtrener for A-lag kvinner i Bambusa-ligaen, Susanne Dahl Strand. Vi er veldig tilfredse med å forlenge avtalen med Susanne.

Furuset Ishockey fortsetter sitt utviklingsarbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot sesongen 2023/24. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen, med over 500 aktive medlemmer hvorav omkring 100 jenter. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Furuset Ishockey signerer en forlengelse av avtale med hovedtrener for A-lag kvinner i Bambusa-ligaen, Susanne Dahl Strand. Vi er veldig tilfredse med å forlenge avtalen med Susanne. Hun kom til vårt ny oppstartede elitelag for kvinner før sesongen 2022/23. Jobben som er lagt ned her har vært meget god. Vi ønsker å etablere et langsiktig arbeid med vår jentehockey, og er opptatt av langsiktigheten og kontinuiteten dette krever. Med som assistent kommer Madelen Rognaldsen.

 

Sportssjef Morten Haglund uttaler: «Vi er imponert av det prosjektet som er startet opp i fjor, og er glade for ikke bare å kunne satse på unge norske spillere, men også en ung norsk kvinnelig trener som Susanne. Vi er overbevist om at vi er i gang med en veldig spennende fremtid her»

 

0
Feed