FURUSET U14 – NY TRENER ERIK WALLACE JOHANSEN!

Ekte Furuset-gutt inn som hovedtrener for Furuset U14!

Furuset Ishockey fortsetter sitt arbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot ny sesong. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå som en av få klubber i Oslo området lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

Klubbens nye strategi som ble utarbeidet for omkring 2 år siden er å skape en langsiktig kultur for utvikling av spillere, lag og klubb. Alt vi gjør handler om Individ – Lag – Klubb!
I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Som et ledd i vår strategi om ikke å ha foreldre med barn i årstrinnet som hovedtrenere i ungdomshockeyen, har vi valgt å signere avtale med Erik Wallace Johansen som ny hovedtrener U14 for sesongen 2022/2023. Erik er tvers gjennom en ekte Furuset gutt og har vært tilknyttet klubben gjennom flere år både som spiller og trener. Erik har en lang og solid spillererfaring fra elitenivå i Norge, landslagserfaring samt som juniorspiller i Brynäs i Sverige. Han har også opparbeidet seg god erfaring som trener, spesielt i utviklingen av yngre spillere. Erik er en seriøs, kompetent og ikke minst behagelig person som setter individet og utvikling høyt på agendaen.

 

Styremedlem i Furuset Ishockey, Lars Erik Norum, uttaler: «I Erik får vi en sterk kontinuitetsbærer av våre grunnverdier. Han er faglig veldig kompetent, detaljorientert og innehar en personlighet som virker svært positivt på sine omgivelser. Vi er overbevist om at Erik er rette person for oss til å videreføre den sterke utviklingen som er i vår 2009 gruppe.»

 

Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og U14, så ta kontakt med hovedtrener Erik Wallace Johansen på telefon 99027877, Lars Erik Norum på telefon 92066376 eller lagleder Kristoffer Søgaard på telefon 93215973.

0
Feed