FURUSET U15 – VI FORLENGER MED TRENER ESPEN STENSRUD!

Det er en glede for Furuset Ishockey å kunngjøre at vi nå signerer ny avtale med Espen Stensrud som hovedtrener U15 for sesongen 2022/2023.

Furuset Ishockey fortsetter sitt arbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot ny sesong. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå som en av få klubber i Oslo området lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

Klubbens nye strategi som ble utarbeidet for omkring 2 år siden er å skape en langsiktig kultur for utvikling av spillere, lag og klubb. Alt vi gjør handler om Individ – Lag – Klubb!
I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Det er en glede for Furuset Ishockey å kunngjøre at vi nå signerer ny avtale med Espen Stensrud som hovedtrener U15 for sesongen 2022/2023. Dette er en bekreftelse på den gode jobben han har lagt ned med U14 laget i forrige sesong, og langsiktigheten vi ønsker. Espen er en tvers gjennom seriøs og kompetent hockeyperson med lang erfaring både som spiller og trener. Han representerer gode verdier, grundighet og seriøsitet i all sin fremferd.

 

Styremedlem i Furuset Ishockey, Lars Erik Norum, uttaler: «Espen har vist oss i Furuset at han innehar de kvaliteter vi ønsker i en trener i ungdomshockeyen. Ikke bare er han faglig sterk og klarer å løfte en gruppe med unge spillere, men hans legning og menneskelige side er store fordeler som vi ønsker å ha med oss videre. Vi gleder oss til å samarbeide med Espen i den nye sesongen.»

 

Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og U15, så ta kontakt med trener Espen Stensrud på telefon 40720599 eller lagleder Damir Cokovic på telefon 95106955.

0
Feed