FURUSET U16 – VI FORLENGER MED TRENER ØYSTEIN OLSEN!

Vi er svært glade for at Øystein Olsen har takket ja til en ny sesong i Furuset Ishockey IF! 

Furuset Ishockey fortsetter sitt arbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot ny sesong. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå som en av få klubber i Oslo området lag og enheter på alle alderstrinn, og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

Klubbens nye strategi, som ble utarbeidet for omkring 2 år siden, er å skape en langsiktig kultur for utvikling av spillere, lag og klubb. Alt vi gjør handler om Individ – Lag – Klubb!
I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Når vi nå signerer ny avtale med Øystein Olsen som hovedtrener U16 for sesongen 2022/2023, er dette som et ledd i vår langsiktighet og tro på det prosjektet vi har startet på. Det å presentere Øystein og hans meritter er nesten unødvendig, men med 9 kongepokaler som spiller og over 70 A-landslagskamper, så er det ingen tvil om at det hockeyfaglige er på plass. Hans jobb med yngre spillere også gjennom ansvaret for Furuset sine camper, har gjort at vi har erfart Øysteins kapasitet på flere områder.

 

Styremedlem i Furuset Ishockey, Lars Erik Norum, uttaler: «Øystein har vist oss gjennom forrige sesong at han innehar den kapasiteten vi ønsker hos oss. Hans jobb med lagene U15/U16 i fjor, seriøsiteten og ikke minst Furuset sine camper har gjort han til en viktig del av vårt prosjekt fremover»

 

Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og U16, så ta kontakt med vår sportslige leder Pål Dahlstrøm på telefon 91815272 eller lagleder Jon-Terje Bekken på telefon 46945469.

0
Feed