FURUSET U18 – ØYSTEIN OLSEN NY TRENER!

Vi er svært glade for at Øystein Olsen ønsker å påta seg hovedtreneransvaret for U18 i sesongen 2023/2024.

Furuset Ishockey fortsetter sitt utviklingsarbeid med å styrke sin posisjon på sportssiden inn mot sesongen 2023/24. Klubben er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen, med over 500 aktive medlemmer hvorav omkring 100 jenter. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

I Furuset mener vi at sammenhengen mellom et offensivt styre/organisasjon, langsiktighet og en sterk og kompetent trenerstab er avgjørende. Alle trenere hos oss forstår arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Vi er svært glade for at Øystein Olsen ønsker å påta seg hovedtreneransvaret for U18 i sesongen 2023/2024. Øystein har vært tilknyttet Furuset over tid, og hadde i fjor ansvaret for U16. Vi er opptatt av langsiktighet, og ser på dette som et ledd i vår strategi og tro på vårt prosjekt.

 

Det å presentere Øystein og hans meritter er nesten unødvendig, men med 9 kongepokaler som spiller for VIF og over 70 A-landslagskamper, så er det ingen tvil om at det hockeyfaglige er på plass.

Sportssjef Morten Haglund uttaler: «Det å beholde Øysteins kompetanse i Furuset er viktig, og vi er glade for at han ønsker å påta seg hovedtreneransvaret neste sesong for vårt U18 lag»

 

Styremedlem med ansvar for sport, Lars Erik Norum, uttaler: «Øystein har vist oss gjennom lang tid at han er en kapasitet vi ønsker å ha i klubben. Hans jobb med U16 i fjor, seriøsiteten og kunnskapen har gjort han til en viktig del av vår klubb»

 

Ønsker du å vite mer om dine muligheter hos oss og U18, så ta kontakt med vår sportslige leder Morten Haglund på sportssjef@furuset.no.

0
Feed