FURUSET U18 ELITE – VI FORLENGER MED HOVEDTRENER ANDREAS GRANLUND!

Andreas har vært hos oss i en sesong, og vi er glade for at han fortsetter sitt gode arbeid i Furuset.

Furuset Ishockey er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå, som en av få klubber i Oslo området, lag og enheter på alle alderstrinn og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

Klubbens nye strategi som ble utarbeidet for omkring 2 år siden er å skape en langsiktig kultur for utvikling av spillere, lag og klubb. Gjennomgangstonen for alt vi gjør er Individ – Lag – Klubb!
I en slik reise er det viktig å bygge organisasjon og ikke minst sikre oss de beste krefter for sportslig utvikling. For sesongen 22/23 har vi ansatt en daglig leder og vi kjører på med en svært offensiv og sterk jentesatsing. Furuset har inngått samarbeid med Wang Toppidrett for jentene, og skal etablere et nytt «Bambusa lag» blant annet.

 

På herresiden, satser vi videre med U20 Elite, U18 Elite og U16. Dette er et svært viktige lag for oss, som sammen med A-laget danner rammen for «spissen» av det vi gjør i klubben. Ressurser legges tungt inn på dette.

 

Når vi nå forlenger avtalen med Andreas Granlund, er dette et kraftig signal på at vi satser langsiktig. Andreas har vært hos oss i en sesong og vi er glade for at han fortsetter sitt gode arbeid i Furuset. Andreas kommer opprinnelig fra Sverige, og er en meget erfaren og kompetent trener, med lang fartstid som spiller og trener. Han er ekstremt dyktig på personlig oppfølging og struktur. Gjennom sitt arbeid på U18 Elite i fjor har Andreas imponert med å sette søkelys på utvikling av unge spillere.

 

Styremedlem Lars Erik Norum, uttaler: «Vi er svært tilfredse med å resignere Andreas i Furuset. Han er en solid person med svært sterk faglig og menneskelig tyngde. Han representerer våre grunnverdier på en ypperlig måte, og har vist i handling at han er rett mann i denne jobben. De tilbakemeldinger vi også har fått fra spillergruppa og foreldre er samstemt positive. Til sammen ble dette en opplagt signering for oss.»

 

Sportslig leder Pål Dahlstrøm uttaler: «Andreas er en personlighet og fagperson vi ønsker å ha med oss i Furuset. Hans faglige sider kombinert med menneskelige egenskaper er en perfekt match for oss i den reisen vi er i»

 

Torsdag 28. april 2022 kl. 19:30 holder vi informasjonsmøte for potensielle og nåværende spillere på  bl.a. U18 Elite.  Der kan interesserte møte trenere og sportslig ansvarlig.

 

Ønsker du å vite mer allerede nå om dine muligheter hos oss, så ta kontakt med vår sportslige leder Pål Dahlstrøm på telefon 91815272 eller hovedtrener U18 Elite Andreas Granlund på 98647478.

0
Feed