FURUSET U20 ELITE – NY TRENER LARS FODER!

Vi er svært glade for at Lars Foder har takket ja til å være vår U20 Elite trener for neste sesong.

Foto: Hockey4You

 

Furuset Ishockey er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå, som en av få klubber i Oslo området, lag og enheter på alle alderstrinn, og vi satser knallhardt videre både sportslig og organisatorisk.

 

Klubbens nye strategi som ble utarbeidet for omkring 2 år siden, er å skape en langsiktig kultur for utvikling av spillere, lag og klubb. Gjennomgangstonen for alt vi gjør er Individ – Lag – Klubb!
I en slik reise er det viktig å bygge organisasjon og ikke minst sikre oss de beste krefter for sportslig utvikling. For sesongen 22/23 har vi ansatt en daglig leder, og vi kjører på med en svært offensiv og sterk jentesatsing. Furuset har inngått samarbeid med Wang Toppidrett for jentene, og skal etablere et nytt «Bambusa lag» blant annet.

 

På herresiden, skal vi nå for neste sesong etablere et U20 Elite lag. Dette er et svært viktig lag for oss, som sammen med A-laget, U18 Elite og U16 danner rammen for «spissen» av det vi gjør i klubben. Ressurser legges tungt inn på dette.

 

Skal vi lykkes med vårt prosjekt, så er vi avhengige av å ha et offensivt styre/organisasjon, men ikke minst svært kompetente trenere som bidrar til utførelse av strategien. De må være en del av vårt DNA og ikke minst forstå arbeidet som må legges ned for å løfte spillere og klubben videre.

 

Vi er svært glade for at Lars Foder har takket ja til å være vår U20 Elite trener for neste sesong. Lars har mer enn 18 års erfaring fra spill og trenergjerning i Danmark, Sverige, Island og Norge. Han var forrige sesong hovedtrener for A-laget og vårt akademi. Før dette var han tilknyttet Lørenskogs Elitedel både som spiller og trener. Gjennom sitt arbeid på A-laget imponerte Lars med å fokusere på unge spillere og gi flere sjansen på landets nest øverste nivå. På akademiet har han vært en motor og jobbet med spillere fra flere klubber i Oslo. Alle har vært svært fornøyd med Lars som person og trener. Lars bringer med seg en offensiv tankegang, krevende og ærlig fremtoning, grundighet og fokus på spillerutvikling.

 

Styremedlem og leder FHU Lars Erik Norum, uttaler: «Lars har gjort et meget solid og godt inntrykk på oss og er en særdeles kompetent hockeymann. Han kombinerer krav til spillerne med moderne ledelsesfilosofier for menneskelig utvikling.  Han har vist oss i handling at han er en 100% dedikert trener med moderne mind-set. Vi er veldig glade for at Lars fortsetter hos oss som trener både for U20 Elite og FHU (Furuset Hockey Utviklingsakademi)».

 

Sportslig leder Pål Dahlstrøm sier: «I Lars har vi en sterk faglig hockeyperson. Hans seriøsitet i treningsarbeidet og fokus på riktige verdier i tråd med Furusets tanker om sportslig utvikling, er en perfekt kombinasjon.»

 

Lars uttaler selv: «Jeg trives veldig godt i klubben. Det er en veldig god atmosfære og folk som vil det beste for at vi skal utvikle oss. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som ny hovedtrener i Furuset U20 Elite. Klubben er i god og kontinuerlig utvikling og potensialet er stort».

 

I løpet av kort tid vil vi annonsere et informasjonsmøte for elitedelen i klubben der interesserte kan møte trenerne.

Ønsker du å vite mer allerede nå om dine muligheter hos oss, så ta kontakt med vår sportslige leder Pål Dahlstrøm på telefon 918 15272 eller Lars Erik Norum på 920 66376.

0
Feed