Hederspris til Trude Furseth!

Hedersprisen gis til medlemmer eller tillitsvalgte som har gjort en helt spesiell innsats
i organisasjonen over lang tid.

Hederspriskomiteen i Furuset Idrettsforening har valgt å tildele Hedersprisen i Furuset Idrettsforening for 2024 til Trude Furseth.

Trude oppfyller disse kriteriene til fulle. Hun kom til Furuset Idrettsforening for snart to ti år siden. Begynte som "vanlig mor" ved å følge sine to barn Martin og Christina på skøyteskolen.
 
Med hennes fantastiske støtte gikk barna fort over på lag. Ikke lenge etter ble Trude engasjert rundt laget og i klubben. Kasserer, lagleder, dugnadsansvarlig, medlemsansvarlig osv. Trude liker å ha oversikt og kontroll, noe som kommer godt med i en idrettsforening.
 
I tillegg ble Trude ekspert på å knytte skøyter til både egne og andres barn. 
 
Klubben så hennes engasjement og ønsket Trude i styret. Det ble mange år med styreverv, kafèdrift, sekretariat under egne og kamper i 1. divisjon for Elitelaget i Furuset.
 
Trude er en person som i tillegg til å yte på topp i de posisjonene hun påtar seg, også er opptatt av å løfte fram andre, blant annet de som er unge. Hun ser menneskene rundt seg, motiverer og bidrar til å gi andre muligheter.
 
Jeg tror ikke jeg vet om noen som møter så flittig på Furuset Ishockeys mange arrangementer som Trude. Det være seg cuper, camper skøyteskoler, kioskvakter, og flere andre oppgaver og arrangementer i klubbens regi.
 
Denne dama er rett og slett til stede, og i front.
 
Takk for at du står på.


Med vennlig hilsen
Hederspriskomiteen i Furuset Idrettsforening

0
Feed