KENNETH LARSEN KLAR SOM HOVEDTRENER FOR A-LAGET

Furuset Ishockey inngår avtale med Kenneth Larsen som ny hovedtrener for Furuset Ishockey Elite A-lag. Avtalen strekker seg frem til og med sesongen 2023/2024 med opsjon på ytterligere forlengelse.

Kenneth Larsen er en meget anerkjent og merittert hockeyspiller og trener. Han har lang fartstid som både spiller og trener. Hans spillerkarriere var først og fremst i Vålerenga. Som spiller vant han hele 8 Norgesmesterskap med Vålerenga, og regnes som en klubblegende på Jordal. Som trener har Kenneth Larsen bakgrunn fra aldersbestemte lag i Lørenskog, samt Frisk Asker. I tillegg som hovedtrener for A-lag i Lørenskog, og senest for Vålerenga Ishockey Elite i «Fjordkraftligaen».

 

Kenneth Larsen er 46 år gammel, opprinnelig fra Romsås i Oslo, og i dag bosatt på Fjellhamar.

Kenneth Larsen tiltrer jobben umiddelbart.

 

Om Furuset Ishockey IF:

Furuset Idrettsforening er stiftet i 1914. Furuset Ishockey IF er en del av allianseforeningen Furuset Idrettsforening, og ble startet opp i 1935. Slik sett er klubben en av landets eldste ishockeyklubber. Klubben har hele 7 Norgesmesterskap og har vært seriemestre 4 ganger – senest i 1989/90. Ishockeyklubben bedriver hele sin aktivitet i et oppgradert Furuset Forum.

Furuset Ishockey IF er inne i en svært spennende periode fra barne- via ungdoms- og inn i Elitedelen. Vi har nå lag og enheter på alle alderstrinn, og vi satser videre både sportslig og organisatorisk.

Klubbens strategi er å skape en langsiktig kultur for utvikling av egne spillere, lag og klubb. Gjennomgangstonen for alt vi gjør er Individ – Lag – Klubb!

På herresiden er vår spydspiss A-laget, som for sesongen 2022/2023 vil spille i 1.divisjon. I tillegg til A-laget, utgjør vår elitesatsing U20 Elite og U18 Elite. 

Klubben har nå fra 2022 lagt A-laget under en ny organisasjon adskilt fra breddedelen – Furuset Ishockey Elite IF. Denne organisasjonen har eget elitestyre, som administrerer A-laget og dets virksomhet.

Klubben har også engasjert en ny daglig leder, Anders Kristiansen.


-------------

Styremedlemmer Sport i Furuset Ishockey Lars Erik Norum og Kenneth Nordnes som har jobbet frem avtalen, uttaler: «Vi er veldig stolte og ydmyke for å kunne presentere Kenneth Larsen som ny trener for vårt A-lag. Kenneth er en profil i hockey-Norge, og besitter kvaliteter vi mener er helt avgjørende for vår klubb. Han har i prosessen med oss vist at han er en solid, faglig sterk, grundig og jordnær person som inngir stor tillit.»

 

 

 

Kenneth Larsen og daglig leder, Anders Moe Kristiansen.

0
Feed