Meld deg på OBOS-Camp!

Furuset Fotball IF inviterer til OBOS-Camp for alle mellom 9 og 14 år i høstferien. 

OBOS-Camp er en ny nasjonal fotballsatsning, med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering.

 

Hva er OBOS-Camp?

OBOS Camp er en helt ny nasjonal profesjonell fotballcampder kvalitet, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere. Du kan lese mer på obos-camp.no.

 

Hvem kan delta på OBOS Camp?

Deltakelse på campen er åpen for aldersgruppen 9-14 år (barn født i 2014 til 2009).

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

 

Praktisk informasjon

Sted: Furuset Stadion (ved IKEA Furuset)

Dato: Mandag 2. oktober til og med onsdag 4. oktober 2023

Instruktører: Trenere/spillere fra Furuset Fotball

Deltakeravgift: 400 kr

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS-Camp drakt og -ball.

 

Program og innhold

En typisk dag på OBOS-Camp består av to fotballøkter på feltet, lunsj og enkelte dager faglig innhold innendørs. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema.

OBOS-Camp har også fokus på utvikling av mentalitet hos deltakerne. Hver dag vil ha et eget mentalitetstema som spillerne vil bli bevisstgjort og få oppfølging på.

Dagene starter med oppmøte til første økt kl. 1000. NB: Første dag skal alle spillere registreres. Oppmøte vil da være kl. 0930.

Det kan innvilges delvis støtte til deltakeravgiften for deltakere med økonomiske utfordringer, ta i så fall kontakt med oss på epost hege@furuset.no :)

 

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER

Vi har kun 100 plasser, så vi anbefaler å være raskt ute for å sikre seg plass!

 

0
Feed