OPPSTART LØRDAG 6. JANUAR 2024 // SKØYTE- OG HOCKEYSKOLEN

TIL ALLE SOM IKKE ALLEREDE ER DELTAKERE PÅ SKØYTE- OG HOCKEYSKOLEN I FURUSET FORUM: PÅMELDINGEN TIL VÅR-SEMESTERET ER ÅPEN!

6. januar 2024 starter vår tradisjonsrike og populære skøyte- og hockeyskole opp igjen!

Kanskje det ikke er kultur for skøyting eller hockey i familien? Kanskje barnet ditt ikke har fått mulighet til å prøve skøyting gjennom barnehagen eller skolen?

Det betyr ingenting! Vi lærer barna skøyting på 1-2-3, og de vil elske det! Barna trenger ingen ferdigheter for å melde seg på. Våre dyktige instruktører hjelper alle barn, fra helt nybegynnere til de som allerede har litt erfaring og viser bra ferdigheter. Barn på øverste nivå og som ønsker det, vil etter hvert bli en del av aldersbestemte lag.

Barna blir plassert i grupper/nivåer som passer for dem, og vi har fokus på positive opplevelser, mestring og idrettsglede.

 

MELD PÅ DITT BARN NÅ!

Vi tar imot påmeldinger under hele sesongen, men med tidlig oppstart, vil barna komme raskere frem til neste nivågruppe.

 

Skøyte- og hockeyskolen er en flott arena for barn, der de kan utvikle sine ferdigheter på isen. Mestringsfølelsen som skaper et godt selvbilde, er stor i hockey, sammenlignet med mange andre idretter. Ishockeysporten er best på motorikk, koordinasjonsutvikling og balansetrening – les gjerne artikkelen «Best for barn» på Aftenposten.no

 

For mere informasjon og påmelding - trykk HER, eller ta kontakt på skoyteskole@furuset.no

 

VELKOMMEN TIL SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE I FURUSET FORUM!

0
Feed