Priser ble delt ut på årsmøtet.

Tre mottakere fikk pris på årets møte.

 

Følgende personer mottok priser under Furuset idrettsforenings årsmøte.

 

Hege Ajer Petterson (Furuset Fotball IF) - Furuset Idrettsforenings hederspris

Da Victor, sønnen til Hege Ajer Petterson hadde fullført fotballskolen arrangert av Furuset Fotball høsten 2015 var det behov for at foreldretrenere overtok laget. Mannen, Carlos, meldte seg frivillig med stort engasjement, og Hege ble raskt involvert i det administrative, som lagleder.

2010 årskullet ble et populært årskull, og hadde raskt opp mot 50 spillere.

Heges engasjement ble lagt merke til av styret, og etter forespørsel stilte hun til valg som styremedlem på årsmøtet i Furuset Fotball IF 13.3.2017.

Hun har blitt sittende i styret, gjennom en krevende tid i forhold til Covid 19, og etter hvert da som styreleder, som hun fremdeles er. Hun er en stor initiativtager, og helt rå på å skaffe midler til positiv aktivitet i nærmiljøet vårt.

Hege tar på seg oppgaver i et antall som ville fått de fleste andre til å trekke seg.

Det kan blant annet nevnes: Aktiv 2015 – dd.

Furuset Fotball IF:

  • Lagleder
  • Fra styremedlem til styreleder i Furuset Fotball IF
  • Ulike roller i forhold til klubbdrift (oppfølging, ansettelser, søknader og rapportering)
  • Fotballens representant i styret i Furuset idrettsforening.
  • Spondansvarlig – med oppfølging av alle lag og trenere

Furuset Ishockey IF:

  • Lagleder
  • Ulike roller i styret

I tillegg er Hege involvert på andre viktige lokale arenaer, som styremedlem Furuset Vel – og i aller høyeste grad som FAU leder på Furuset Skole i 7 år. Hege er også et aktivt medlem i styringsgruppen for områdesatsningen på Furuset.

Hege er brennende opptatt av barns oppvekstsvilkår, og at nærmiljøet skal være et godt sted å vokse opp – og et sted familier ønsker å bli boende! I mine øyne er hun et selvfølgelig eksempel på en ildsjel som klubben har enorm glede av!

 

Bjarne Søndergaard (Furuset Håndball IF) - Furuset Idrettsforenings hederspris

 

Fra 2006-2012 var Bjarne lagleder/trener for fotballaget til sønnen sin Jesper.

Da datteren begynte med håndball flyttet han engasjementet over til håndballgruppa. Bjarne har vært med i styret og sittet ned ansvaret for økonomien de siste 10-12 årene.

Selv etter at hans datter gikk over til Ellingsrud ble Bjarne igjen og har vært en enorm bidragsyter og resurs for håndballgruppa. Han engasjerte seg og hadde hovedkontrollen på vårcup som Furuset håndball i mange år arrangerte med Ellingsrud håndball.

Fortsatt i dag sitter denne gode danske og er regnskapsansvarlig for håndballen.

Bjarne er utrolig nøyaktig og dyktig og har en masse kunnskap som styret og jeg som leder av håndballgruppen setter enorm pris på!

 

Anders Velo - Stein Myhrens minnepris

Anders Velo startet sin fotballkarriere som ung gutt og spiller i Furuset Fotball IF. Da han var 16 år kom tidligere leder av fotballgruppen, Trond Prestegaarden innom en trening og fortalte at klubben sto i beit og trengte flere dommere. Anders stilte velvillig opp.

Anders tok da dommerkurs og startet å dømme i Oslo fotballkrets med aldersbestemte lag. Han fikk stor framgang som dommer og ble etter hvert tatt ut i talentgrupper for videre utvikling.

Anders hadde ambisjoner og debuterte som dommer i OBOS-ligaen i 2005 og Eliteserien i 2010, og har vært assistentdommer i toppfotballen de siste 17 årene. Alt i alt har han dømt 96 kamper i OBOS-ligaen og 270 i Eliteserien.

Som takk for lang og tro tjeneste i toppfotballen fikk Anders selv lov til å velge hvem han ville ha med seg i dommerteamet til fjorårets og karrierens siste kamp - oppgjøret mellom Rosenborg og Sarpsborg. Valget falt på et dommerteam av Oslo-gutter, hvorav en annen groruddøl

Som dommer har Anders vært en stø person, som innehar stor tillit i dommerstanden.  

Furuset Fotball IF og Furuset Idrettsforening har satt stor pris på og er takknemlige og stolte av den innsatsen som Anders har gjort for fotballen og for foreningen vår.

0
Feed