Takk for din store innsats!

Vår kjære Berit Mimmi Larsen døde 27. april 2023, 86 år gammel.

Mimmi kom med i Furuset Idrettsforening i 1995. Etter år ha fulgt barnebarnet Isabelle på håndballtreninger og kamper, ble hun raskt en sentral støttespiller da Furuset Forum åpnet med et mangfold av aktiviteter i 1998.

 

Mimmi var entusiastisk og pliktoppfyllende enten det var som: medlem av arrangementskomiteen ved kampavviklingen i håndballhallen eller som medlem i styret for Kafe Forum. Der var hun en nøyaktig økonomiansvarlig, med ansvar for oppfølging av de frivillige.

 

I mange år hun ansvarlig for bespisning av gjestende lag ifm den årlige Vår-Cup turneringen i håndball. Videre var hun frivillig på mangt et bydelsarrangement - med oppgaver fra det å være garderobevakt til å ta imot VIP-personer og artister på Furusetfestivalen.

 

Fra 2003 og fram til 2016 var Mimmi styremedlem både i Furuset Allidrett IF og i Furuset Idrettsforening.

Det Mimmi særlig vil bli husket for var at hun hver fredag og lørdagskveld i 13 år var en av lederne for barne- og ungdomsaktivitetene i Furuset Forum – Ung i Forum og Forum Fairplay.  Hun var 100%, trofast, omsorgsfull og ærekjær.

 

Mimmi møtte aldri presis, men alltid to timer før for å ha alt klappet og klart. En god rollemodell både overfor medlemmer og yngre ledere.

 

Mimmi hadde en streng, tydelig og myndig røst, men bak denne skjulte det seg et stort og varmt hjerte som banket overfor foreningens medlemmer i alle aldre.

 

Mimmi mottok i 2016 Furuset Idrettsforenings hedersbevisning.

 

En siste hilsen og med stor takknemlighet

Furuset Idrettsforening

v/Vidar H. Noreng, daglig leder

 

Berit Mimmi Larsen begraves i Grorud kirke fredag 12.mai 2023 kl.12:00.

0
Feed