Dans

Dansegruppene på Furuset Forum består av 25 jenter i ulike aldre. De møtes hver tirsdag og søndag for å lære ulike dansestiler, blant annet hiphop, dancehall og house. De aller fleste deltar ikke i annen organisert idrett. Gruppene benytter seg av et av møterommene i Furuset Forum og Furusetheimen til trening. De har ulike oppdrag, på festivaler, konferanser og andre arrangementer i byen.

Målet er å bruke dans som metode, der man ønsker å ha søkelys på glede, mestring, ansvarliggjøring og god selvfølelse.

Majesty Crew består av jenter i alderen 16-17 år. De har danset sammen i to år hos oss. De har opptrådt flere steder i bydelen, blant annet GranittRock.

Spicy Wagwans er i alderen 14-15 år og har danset sammen over et helt år. De har opptrådt mange steder både i bydelen og andre steder i Oslo. De har blant annet opptrådt på VærStolt-festivalen, Mortensrudfestivalen, GranittRock, samt gått videre fra UKM Alna og representert bydelen i fylkesmønstringen.

The Next Level er i alderen 12-14 år. De har også danset sammen i et år og er den yngste gruppen vi har. De har opptrådt på Furusetfestivalen og skal delta på UKM Alna 2020.

Jainaba er danseinstruktør for alle gruppene. Monsef Benali fra Ung i Forum og Alnaskolen koordinerer tilbudet

Alle dansegruppene har Instagramkontoer hvor de legger ut sine bilder og dansevideoer:

@majesty_crew, @spicy_wagwans og @the.next.level

Kontaktperson

Vår kontaktperson: Monsef Benali, tlf. 900 68 719

E-post: allidrett@furuset.no